Aanvraag doen

Stichting Samen één Texel geeft financiële steun aan projecten die een bijdrage leveren aan onze missie:  “Stichting Samen één Texel ondersteunt en initieert projecten die bijdragen aan een vitale samenleving op Texel”.  Een vergaande maatschappelijke betrokkenheid via ondersteuning van projecten op het gebied van welzijn, gezondheid en huisvesting.

Wij maken projecten mogelijk waar anders geen geld voor zou zijn.

Wilt u een financiële bijdrage aanvragen voor een maatschappelijk Texels project? Of misschien heeft u ideeën of suggesties waaraan wij uw bijdragen zouden kunnen besteden. Wij gaan hieromtrent graag met u in gesprek.

Voor het goed kunnen beoordelen van een aanvraag, is het van belang dat wij voldoende informatie hebben. Speciaal hiervoor hebben wij een aanvraagformulier ontwikkeld. Heeft u bij het invullen van het aanvraagformulier nog vragen of extra toelichting van ons nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen hebben wij uw compleet ingevulde aanvraagformulier en de benodigde stukken nodig. Aanvragen worden één keer in de twee maanden behandeld tijdens de bestuursvergaderingen.

De vergaderdata voor 2020 zijn 13 februari; 29 april; 24 juni; 20 augustus; 22 oktober; 17 december. Wij ontvangen graag minimaal drie weken voor de vergaderdata uw aanvraag.

Klik hier om het aanvraagformulier (word-bestand) direct te downloaden