Skip to main content

Steven Bakker

Voorzitter

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drijfveer!

“Persoonlijk ben ik van mening dat oprechte aandacht voor het maatschappelijke belang in de directe omgeving én daarbuiten belangrijk is. In dit kader past deze bestuursfunctie in mijn levensfase. Een stukje bestuurlijke, financiële en vermogensbeheer kennis en ervaring ter beschikking stellen ten behoeve van de zorg op Texel. Een uitdaging in een fase waarin Texel kwetsbaar blijkt en aandacht nodig is voor een visie op leefbaarheid en welzijn op het eiland. Het is een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van een bestuur dat bestaat uit betrokken Texelaars!”

Dagelijks leven!

“Ik ben werkzaam bij de Belastingdienst (zeer) Grote Ondernemingen  als strategisch functionaris voor de behandeling van de grootste organisaties van Nederland. Een belangrijke compensatie voor mijn reistijd naar de Randstad is de continue uitdaging vanuit de brede fiscaliteit, toezicht en fiscale behandeling.

Buiten mijn dienstverband ben ik vanaf 2015 lid van de RvC van de NV Texels Eigen Stoomboot Onderneming (TESO) en treed ik een paar keer per jaar op als gastdocent voor master fiscaal recht/fiscale economie studenten van Fiscaal Instituut Tilburg (Tilburg University).

Bestaansrecht Stichting!

Om nog meer te kunnen betekenen voor zorg en welzijn van kwetsbare groepen op Texel heeft het behouden én vergroten van de naamsbekendheid van de Stichting onze blijvende aandacht. Het opgebouwde stichtingsvermogen, de behaalde jaarlijkse rendementen en toegekende bijdragen en giften van gemiddeld ruim € 130.000 per jaar bieden de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse mooie initiatieven op het eiland.

De Stichting biedt de mogelijkheid om een fonds op naam te vestigen. Met een fonds op naam kun je iets goeds nalaten aan de Texelse samenleving. En bepaal je zelf het doel welke in overeenstemming moet zijn met onze statutaire doelstellingen op het gebied van zorg en welzijn.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief!

Help ons met een donatie…

Betaal eenvoudig en veilig met

  • 0222 - 313 314
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Samen één Texel
  • Orchismient 23
  • 1796 AV De Koog

KVK nummer 41238563

website door WEBJONGENS