Skip to main content

Samen verder

Samen verder

Al bijna 50 jaar zet Stichting Samen één Texel zich in voor het verbeteren van zorg en welzijn op het ons eiland, met mooie projecten die bijdragen aan een vitale samenleving op Texel. Met een statutair vermogen van meer dan € 7,3 miljoen zijn wij een fonds dat meetelt en daadwerkelijk het verschil kan maken. Samen met u dragen wij ons steentje bij aan een mooi en leefbaar Texel.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In het afgelopen jaar is aan diverse projecten zo’n € 185.000 uitbetaald en is ca. €  76.000 reeds toegezegd. Zo zijn er de wekelijkse busrondritten over Texel voor de bewoners van het Verpleeghuis die we jaarlijks mogelijk maken. Het welzijn van juist de meest kwetsbare bewoners van ons eiland staat bij Samen één Texel voorop. Een kleine greep uit de overige projecten waaraan we bijdragen: een minivakantie voor de cliënten van Lekker Tuus, de plannen voor 113 trainingen op Texel, het Hospice Texel, het nieuw te bouwen Thijssehuis en het AED netwerk op Texel. 

Er is een 5e fonds op naam gevestigd: het Support Rob fonds. Op onze website kunt u lezen hoe dit fonds tot stand is gekomen.  Het geld uit dit fonds is bedoeld om poliklinische oncologie behandelingen op Texel mogelijk te maken. Dit project heeft echter tijd nodig en samen met betrokken partijen hopen we hieraan concreet invulling te kunnen gaan geven. 

Er zijn in 2024 weer voldoende uitdagingen op het gebied van zorg en welzijn. Én in 2024 bestaat Samen één Texel 50 jaar. Ook aan dit jubileum willen we aandacht besteden. U hoort nog van ons!  

Hartelijk dank voor de fijne contacten en de warme samenwerking. Mede namens de bestuursleden wens ik u fijne feestdagen en een positief en gezond 2024.

Steven Bakker, voorzitter

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief!

Help ons met een donatie…

Betaal eenvoudig en veilig met

  • 0222 - 313 314
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Samen één Texel
  • Orchismient 23
  • 1796 AV De Koog

KVK nummer 41238563

website door WEBJONGENS